- 100 g glutàenmentes zabpehely
- 2,5 dl víz
- 30 g kókuszreszelék
- 1 Mes tojás
- 75 g kòkuszjoghurt
- 1 ek vanília aroma
- 180 g meggy
- 2 ek natùr kakaòpor
- 1 tk. szòdabikarbòna
- (édesítő)
Elkészítés:
- A zabpehelyre öntsük rá a vizet, kavarjuk össze, és hagyjuk 15-20 percig, hogy megszívja magát.
- Majd adjuk hozzá a kókuszreszeléket, a joghurtot, a tojássárgáját, valamint a vanília aromát és kavarjuk össze.
- A tojásfehérjét verjük kemény habbá, majd óvatosan forgassuk hozzá. Vègül a kèt kanàl kakaòt ès szòdabikarbònàt.
- Öntsük sütőpapírral bélelt tepsibe.
- Szórjuk meg a tetejét meggyel.
- Előmelegített sütőben, 180°C-on süssük 25 percig.