torokevelin.evelin.edzo@gmail.com 06 70 223 1241 Hétfő - Vasárnap 6:00 - 20:00

Egyszerű, vegán tonhalkrém

Egyszerű, vegán tonhalkrém

-egy konzerv csicseriborsó (vagy ugyanez a mennyiség elérhető kb. 15 dkg száraz csicseriborsó megfőzésével)

– egy fej vöröshagyma

– egy szál halványítózeller

– kb. egy maréknyi áztatott wakame alga

– worchester szósz

– majonéz

– só, bors

– citromlé vagy almaecet

– egy tk. csípős angol mustár

egy konzerv csicseriborsó (vagy ugyanez a mennyiség elérhető kb. 15 dkg száraz csicseriborsó megfőzésével)

– egy fej vöröshagyma

– egy szál halványítózeller

– kb. egy maréknyi áztatott wakame alga

– worchester szósz

– majonéz

– só, bors

– citromlé vagy almaecet

Az összes hosszávalót beledobjuk a robotgépbe (hagyma, halványítózeller mehet nagy darabokban), majd szép darabosra, majd krémesre összeturmixoljuk. Állagra nagyjából a hummusz, vagy a padlizsánkrémhez kell hasonlítania.

A halas ízt a zeller, a worchester, a hagyma és az alga adja meg. Ha nincs alga, akkor is csináljátok meg nyugodtan, úgyis nagyon finom lesz!

Hozzászólás

Menü bezárása
×

Cart

%d blogger ezt szereti: