-egy konzerv csicseriborsó (vagy ugyanez a mennyiség elérhető kb. 15 dkg száraz csicseriborsó megfőzésével)
– egy fej vöröshagyma
– egy szál halványítózeller
– kb. egy maréknyi áztatott wakame alga
– worchester szósz
– majonéz
– só, bors
– citromlé vagy almaecet
– egy tk. csípős angol mustár
egy konzerv csicseriborsó (vagy ugyanez a mennyiség elérhető kb. 15 dkg száraz csicseriborsó megfőzésével)
– egy fej vöröshagyma
– egy szál halványítózeller
– kb. egy maréknyi áztatott wakame alga
– worchester szósz
– majonéz
– só, bors
– citromlé vagy almaecet
Az összes hosszávalót beledobjuk a robotgépbe (hagyma, halványítózeller mehet nagy darabokban), majd szép darabosra, majd krémesre összeturmixoljuk. Állagra nagyjából a hummusz, vagy a padlizsánkrémhez kell hasonlítania.
A halas ízt a zeller, a worchester, a hagyma és az alga adja meg. Ha nincs alga, akkor is csináljátok meg nyugodtan, úgyis nagyon finom lesz!