torokevelin.evelin.edzo@gmail.com 06 70 223 1241 Hétfő - Vasárnap 6:00 - 20:00

Hogyan kerüld el a jojó effektust?!

Hogyan kerüld el a jojó effektust?!

Ismered azt az érzést, amikor állsz a tükör elött és már megint nem tudod összegombolni a gatyódat?! A fejedben megfogalmazódik, hogy: ugyanott tartok, mint a fogyókúra elején 2 hónapja. Már megint visszahíztam.

Aki ismeri ezeket a gondolatokat, mindig kérdőn áll magával szemben, hogy mit rontott el?!

Most akkor elmondom:

Amint úgy tekintesz egy fogyásra, hogy ez egy időszak, ez csak egy kúra, már el is rontottad. Hiszen a jelen életviteled vezetett oda ahol most tartasz, ezen módosítottál és beindult a változás. Majd visszatértél a régi szokásaidhoz mozgásban, étkezésben és láss csodát a testképed ugyanolyan lett, mint régen, sőt ezt meg is fejelted egy 10 kilóval.

Érted már?!

A hiba nem a testedben van, hanem a szokásaidban. Hiszen egy rossz étkezési rítus és mozgásszegény életmód vezetett ide ahol tartasz. Akkor egyértelmű, hogy hosszútávon is ezt kell követned. Ezt el kell fogadd, hogy már soha nem étkezhetsz úgy ahogy régen. Úgy hívják ezt, hogy ÉLETMÓDVÁLTÁS.

Ebbe bele tartozik a táplálkozás, a mozgás,  a folyadékfogyasztás, alvás.

Mindezt ne sanyargatással érd el, hanem tudatos, felépített, fokozatos változtatásokkal, hiszen ha koplalsz, azt sem tudod majd sokáig tartani. Beleszaladsz egy óriási zabálásba és bumm elcseszed az egészet.

Egyik napról a másikra nem fog menni. Vond meg a cukrot, fehérlisztet, állati zsírok egy részét, a legzsírosabb húsokat. Kezdj el inni, tanítsd meg a tested rá. Majd jöhet az, hogy személyre szabasd az étkezésed, hiszen már van egy rutinod.

A jojó effektus csak azoknak az ellensége, akik egy időszakos kúraként tekint az átalakulására.

Hozzászólás

Menü bezárása
×

Cart

%d blogger ezt szereti: