torokevelin.evelin.edzo@gmail.com 06 70 223 1241 Hétfő - Vasárnap 6:00 - 20:00

Szálkásítás folyamata

Szálkásítás folyamata

1: Tömegnövelés
…vááá, csajok agyvérzés
közeli állapot tudom☺
Ha nem rendelkezünk megfelelő izomzattal, tehát nincs miről zsírszázalékot veszteni szép, tónusos test helyett csak soványak lennénk tőle. A szálkásítás lényege, hogy szép, tónusos, izmos, feszes testalkatot érjünk el minimális zsírral, ezért az egész folyamatot a tömegelésnek kell megelőznie. ahol felépítjük az izmokat.

Nőként erről a fogalomról nekem is az az első gondolatom, hogy hízni fogok vagy épp kétajtós szekrény vállam lesz, mint a férfiaknak, vagy zsíros fenekem lesz.

De edzőként pontosan tudom, hogy erről szó sincs. A tömegelés lényege, hogy fokozatosan és tisztán étkezzünk, így nem zsírosodunk el. A megfelelő táplálkozás összeállitása itt is elengedhetetlen.

2:Türelemjáték
Bár hajlamosak vagyunk magunkat máshoz mérni, mégis a lassitásra és tudatosságra intelek titeket . A diétának is megvan a kiindulási alapja, hogy melyik tápanyagból hány grammot szabad megenni egy nap, de ezt az alapot aztán mindenkinek saját magához kell alakítania. Mivel minden szervezet más. Ki kell tapasztalnunk, testünk működést, ami Juliskának jó, az Mariskának biztos, hogy nem. Ez egy hosszabb folyamat de jövedelmező.

3:Diéta
A szálkásítás nem életmód, ez bizony kőkemény diéta, ahol a fehér lisztes, cukros kajáknak már a csaló napokon sincs semmi keresnivalójuk. Nyilván itt is van szervezet és szervezet közt különbség. Fontos viszont, hogy ne egyik napról a másikra álljunk át drasztikusan. A szénhidrátot semmi esetre se hagyjuk el, csak válasszuk az összetett szénhidrátokat:
Pl:
-a zab(pelyhet)
-a basmati
-barna rizst
-kuszkuszt stb…lehetne sorolni.
Tévedés, hogy csirkitiszbe kell belehalni a sok szárnyas elfogyasztása után. Sokféle élelmiszerből bevihetjük:
Pl:
-más sovány húsfélék
-tojás
-halak
-sertésszűz stb…

Fontos tehát a tudatosság, és a szépen felépitett szakaszok.

Amennyiben szeretnétek megtanulni, hogyan kell összeállitani a saját edzésterveteket, ajánlom jelenleg futó tanfolyamomat mellékelve. Ami 3alkalom alatt megtanit, hogyan tudj önállóan, a saját edzésedben elboldogulni!


Hozzászólás

Menü bezárása
×

Cart

%d blogger ezt szereti: