torokevelin.evelin.edzo@gmail.com 06 70 223 1241 Hétfő - Vasárnap 6:00 - 20:00

Lányok, ezt olvasnotok kell!


Neked hova jönnek fel a plusz kilók?

Van, akinek csak hasra , van akinek teljes testén oszlanak el a plusz kilók, illetve vannak a fenékre, mellre, hátra hízósok.

Igen nagy eltérések lehetnek!

Mitől lehetnek ezek?

Gondolj bele, ha ekkora eltérés van a szomszéd, a barátnőd és közted, akkor ugyanaz lehet jó nektek életmódváltásban?

Ilyenkor történik az, hogy kudarcot érsz el és persze gondolom magadban kerested a hibát ha a más által bevált diéta neked nem sikerült. Azt érezted, hogy a genetika az oka, téged így raktak össze a szüleid.
Most figyelj‼️‼️‼️

Alkati különbségeink a hormontermelő mirigyeink eltérő aktivitásából adódnak. Hormonok felelősek a növekedésért, hatással vannak lelki állapotunkra, továbbá hormonok szabályozzák szervezetünk szinte minden működését és törekednek a belső egyensúly fenntartására.

Eltérő, hogy melyik hormontermelő mirigyünk működik jobban. A domináns hormonoktó függ te hova hízol, mik a súlyodat gyarapító ételeid.

Miért jó ha tudod a típusod⁉️


Amennyiben tisztába kerülsz táplálkozási típusoddal és hormon típusoddal, tudni fogod, mely ételek jó, vagy épp rosszak neked, hogy hogyan tudod kordában tartani a súlyod, a feszesseged megőrizni, vagy visszanyerni. Emellé a kívánósság, a falási roham is csökken, majd megszűnik.

Ha szeretnél változtatni, írj privátban!

Hozzászólás

Menü bezárása
×

Cart

%d blogger ezt szereti: