torokevelin.evelin.edzo@gmail.com 06 70 223 1241 Hétfő - Vasárnap 6:00 - 20:00

Miért válaszd az anyagcsere- és hormontípus szerinti táplálkozást?!

Manapság az internet tele van a fitneszipar termékeivel. Edzéstervek, étrendek, táplálékkiegészítők stb. Ha felcsapom a laptopom csak épp meg nem főzi nekem a gép az ételt. Divat lett, sikk lett egészségesen enni, egészségesnek lenni.

Akkor nézzük a feketelevest!

Vagy te egy 35 éves, fiatal nő. Fenékre és belső comra hízol, felül vékony vagy és törékeny. Ott a barátnőd.Gyönyörű formás lábai vannak, kecsesek a végtagjai, mint egy gazellának, de a törzse zömök. Inkább mellre és hátra hízik. Adott két különböző kinézetű nő. Gondolod, hogy ilyen testi eltérésekkel ugyanaz a táplálkozás lehet megfelelő neked és neki?!

Biztosíthatlak, hogy nem!

Teljesen különböző hormon-és anyagcseretípusotok van! Így különbözően kell táplálkozzatok. Nem lesz jó neked az , ami neked. Így hiába találtok egy frankó tippet a neten, hogy hogyan lehet 5 hét alatt kockás hasat varázsolni, nem fog mindkettőtöknek működni. Ennyit az internet tippjeiről!

De, hát akkor neked mi a jó?!

Látod, ezért találták fel ezt a fajta táplálkozást! Az anyagcseretípus meghatározásból kiderül, hogy neked melyik a jó energiaadó. A szénhidrát, vagy a zsír. Melyik segít a fogyásban. Hiszen egy fehérjetípusnak nem lesz jó egy magas szénhidrátos, csirke-rizs étkezés!

A hormontípusból kiderül, hogy hányszor kell étkezz egy nap és az is mik azok amiket mindenképpen kerülnöd kell a fogyáshoz. Hiszen a hormontermelő mirigyed által termelt hormonokat nem etetheted tovább. Ez a tesztből ki is derül 🙂

Azt hiszem ehhez nem is kell mást hozzátegyek!

Ha szeretnél egy valóban személyre szabott étrendet, keress bizalommal!

Hozzászólás

Menü bezárása
×

Cart

%d blogger ezt szereti: