torokevelin.evelin.edzo@gmail.com 06 70 223 1241 Hétfő - Vasárnap 6:00 - 20:00

A lányok ellensége: mr. narancsbőr!

A lányok ellensége: mr. narancsbőr!

Beszéljünk konkrétumról!

Sajnos a narancsbőr igen látványos, hiszen egészen kitüremkedik a bőrből. Férfiakat elég ritkán érinti és ezt a bőrszerkezetüknek köszönhetik. Inkább rajtunk csajokon ékeskedik.

A zsírszövet, amivel minden ember rendelkezik, zsírlemezkékből van felépülve, melyeket rostos kötőszövet öleli körbe. A nőknél ezt a kötésmintát az ösztrogén nevezetű női hormon alakítja ki. Egészen máshogy néz ki ez a kötőszöveti rost nőknél és férfiaknál, ugyanis míg a nőknek ezek a rostok függőleges futnak, amiből néhol a zsírréteg felfelé buggyan, addig a férfiaknál ez átlósan és keresztben fut. Ezért van az, hogy a férfiak többsége – nézzen ki bárhogy is – nulla narancsbőrrel szaladgál. Hát ilyenkor megkérdem, miért nem férfinak születtem, mert engem ugyan nagyon súlyt ez az égi áldás szerintem tizenéves koromtól….De ez egy másik sztori.

Kencefice és el is tűnik?!

Hiába minden drága krém, sajnos kevesek ahhoz, hogy a bőr megfelelő rétegébe jusson el. A zsírszövet, ami ellen bevetnénk őket, túl mélyen vannak Nos nem mondom azt, hogy minden kezelés haszontalan de a legtöbb sajnos ilyen. Krémet mindenesetre csak akkor ajánlok, ha mellé olyan az étkezés, a sport és valaki olyantól rendelitek, aki nem csak kamukat árul, ért is hozzá.

De!

Amivel kicsit segíthetsz a dolgon, az egy alapos masszázs a problémás területeken, akár cellulitmasszázs, rengeteg vízfogyasztás, rendszeres edzés, helyes táplálkozás, akár szaunázás, tekercselve, köpölyözés. Ezek összességében elég hatékonyak tudnak lenni, ha folyamatosan betartod, illetve csinálod őket.

Azt tegyük tisztába, hogy amíg nincs életmódbeli változás, addig csak a sötétben tapogatózunk. Sajnos a mai világban a génkezelt, gyógyszerezett élelmiszerek nagyon megnehezítik a harcot a narancsbőrrel szemben.

De ne add fel a küzdelmet, mindig tehetsz ellene. Ha elég kitartó vagy, és sikerül lebontanod valamennyi zsírt, azok kevésbé lesznek feltűnőek. Ha elakadtál, keress bizalommal és összeállítjuk együtt az étrended!

Hozzászólás

Menü bezárása
×

Cart

%d blogger ezt szereti: