torokevelin.evelin.edzo@gmail.com 06 70 223 1241 Hétfő - Vasárnap 6:00 - 20:00

Zsírégetés okosan!

Ha zsírégetés, akkor a lányok nem ismernek határt. Egyik legnagyobb kérdése a hölgyeknek, hogy melyik az a csodaszer ami megkönnyiti a fogyást.

Leégetni rólad semmi nem fogja a zsírt, viszont vannak olyan természetes növények emelyek segitenek, hogy meg tudd valósitani az álmaidat.

Elárulom a titkot:
Limonádé

A cukormentes, friss citromból készült limonádé gazdag C-vitaminban, ami a kalóriákat energiává alakítja át, így segítve a zsírégetést. Reggeli előtt fogyasztva beindítja a gyomorműködést és a zsírégetést. Kitűnő kálcium, magnézium és kálium forrás valamint lúgosít és erősíti az immunrendszert.
Bőrtisztító, mivel a vért is tisztítja

Zöld tea

A zöld tea az örök fiatalság elérésének egyik eszköze, ugyanis fontos antioxidánsokkal látja el a szervezetedet, rendszeres fogyasztása pedig segít a rák megelőzésében.
Kitűnő megoldás a régóta lerakódott zsírréteg ellen. Az ital az emésztőrendszerbe került zsírokat villámgyorsan lebontja, hasznosítható energiává alakítva.

Maté tea

A Dél-Amerikában ismert tea keserűanyag-tartalma révén csökkenti az étvágyat, a koffein pedig gyorsítja az anyagcserét, ezzel elősegítve a súlyvesztést. Csaknem kétszáz hatóanyag gondoskodik anyagcseréd élénkítéséről és a hatékony zsírégetésről. A többi teához hasonlóan csökkenti az étvágyat és fokozza a szellemi és fizikai teljesítményt.

Hozzászólás

Menü bezárása
×

Cart

%d blogger ezt szereti: